Sunday, 13 December 2020

GOMBAK COWBOY CAFE : JOM MAKAN -MAKAN & TUNGGANG KUDA !!!

 Assalammualaikum & Salam manis....

Nunnnn ke dalam Kampung Sungai Pusu Gombak, telah wujud satu restoran berkonsepkan cowboy yang ayie dah cuba dan test makanan mereka. Tempat cantik menarik dan makanan sedap. Namanya GOMBAK COWBOY CAFE !

Sinonim dengan cowboy, kuda tersedia untuk penggemarnya menunggang haiwan terpantas ini dengan suasana santai. Ada kuda hitam, kuda putih dan kuda coklat cuma kuda kepang je takde.. hehheehe..So, apalagi jom makan-makan dan tunggang kuda.

Nah, ini menu-menu di Gombak Cowboy Cafe .....












Lepas dah menjamu selera , jangan terus balik, tak kan tak mau amik gambar kenangan , selfie2 dan posing sana sini ? banyak je spot-spot cantik yang korang boleh amik gambar untuk update sosial media atau untuk simpan sebagai memori sampai penuh storage. Macam mereka-mereka ni....







NAK TEMPAH UNTUK APA2 EVENT OUN BOLEH. BOOKING JE!






EHHHHH.... MAHLUK-MAHKUK KAMPUNG NI PUN ADA..


Maka dengan itu, bila dah ade kesempatan rentas sana sini sekarang mari try GOMBAK COWBOY CAFE ni .....

GOMBAK COWBOY CAFE.

LOT 5639 , JALAN SUNGAI PUSU , GOMBAK UTARA , 53100 GOMBAK SELANGOR.

019 7324100  @   019 720 4100


Sukacita,

AYIE.

Friday, 27 November 2020

WHITEKISH MAGIC CHARCOAL : Pemutih dan Pembersih Gigi & Mulut

 Assalammualaikum & Salam Manis...

Gigi putih bersih pasti akan buat kita bertambah keyakinan diri malah senyum ceria selalu. Kali ini Ayie nak kongsi satu produk pemutih dan pembersih gigi dan mulut iaitu WHITEKISH MAGIC CHARCOAL.

APA TU ??

Whitekish Magic Charcoal ialah satu produk pemutih gigi yang berasaskan arang sebagai agen pemutih. Menggunakan teknologi Jepun, produk tempatan ini menggunakan bahan-bahan semulajadi iaitu arang aktif dari tempurung kelapa yang boleh membantu dalam pemutihan gigi sekaligus pembersih gigi dan mulut.

Selain memutihkan gigi, Whitekish Magic Charcoal banyak khasiat lain seperti :

  - menghilangkan bakteria yang menyebabkan mulut berbau.

  - efektif menanggalkan karang gigi terutama kepada perokok.

  - meneutralkan kandungan Ph dalam mulut.

  - tiada bahan menghakis ( peroxide )

  - efektif seawal 1 bulan penggunaan.

MACAM MANA NAK GUNA ???

Masa Ayie mula-mula dapat produk ni, bungkusan Whitekish ni pun dah menarik perhatian. Nampak eksklusif . Kotak kecil yang bila dibuka akan menampakkan seketul kecil botol yang mengandungi serbuk halus arang hitam. Takde bau dan selamat di gunakan. Ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia ye.

Celup kan berus gigi ke dalam serbuk arang Whitekish dan beruslah gigi dan lidah anda perlahan.


                                       

BERAPA HARGA ???

Di kotak dah tertera harga RM 89.90 untuk Semenanjung Malaysia dan RM 99.90 untuk Sabah & Sarawak. Tapi ayie diberitahu sekarang ada promosi harga.


So, hilangkan kerisauan gigi kuning lebih-lebih lagi mereka yang sering minum kopi dan mereka yang merokok, WHITEKISH MAGIC CHARCOAL ada untuk membantu.

BERMINAT ???

  -  Call / Sms /  Wasap  :  017 8898878

  -  Layari : www.WHITEKISH.COM  

#Whitekish     #WhitekishJm   #Jamumall   #WhitekishFeedback


Boleh jugak tengok video - video WHITEKISH ayie di : 

FB : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4002036849826199&id=1000000597709689

IG : https://www.instagram.com/p/CIGt0lhhBde/?igshid=1cybcte045lx7


SELAMAT MENCUBA !!!!!!


Sukacita, 

Ayie.



GOMBAK COWBOY CAFE : JOM MAKAN -MAKAN & TUNGGANG KUDA !!!

  Assalammualaikum & Salam manis.... Nunnnn ke dalam Kampung Sungai Pusu Gombak, telah wujud satu restoran berkonsepkan cowboy yang ayie...