Sunday, 13 December 2020

GOMBAK COWBOY CAFE : JOM MAKAN -MAKAN & TUNGGANG KUDA !!!

 Assalammualaikum & Salam manis....

Nunnnn ke dalam Kampung Sungai Pusu Gombak, telah wujud satu restoran berkonsepkan cowboy yang ayie dah cuba dan test makanan mereka. Tempat cantik menarik dan makanan sedap. Namanya GOMBAK COWBOY CAFE !

Sinonim dengan cowboy, kuda tersedia untuk penggemarnya menunggang haiwan terpantas ini dengan suasana santai. Ada kuda hitam, kuda putih dan kuda coklat cuma kuda kepang je takde.. hehheehe..So, apalagi jom makan-makan dan tunggang kuda.

Nah, ini menu-menu di Gombak Cowboy Cafe .....












Lepas dah menjamu selera , jangan terus balik, tak kan tak mau amik gambar kenangan , selfie2 dan posing sana sini ? banyak je spot-spot cantik yang korang boleh amik gambar untuk update sosial media atau untuk simpan sebagai memori sampai penuh storage. Macam mereka-mereka ni....







NAK TEMPAH UNTUK APA2 EVENT OUN BOLEH. BOOKING JE!






EHHHHH.... MAHLUK-MAHKUK KAMPUNG NI PUN ADA..


Maka dengan itu, bila dah ade kesempatan rentas sana sini sekarang mari try GOMBAK COWBOY CAFE ni .....

GOMBAK COWBOY CAFE.

LOT 5639 , JALAN SUNGAI PUSU , GOMBAK UTARA , 53100 GOMBAK SELANGOR.

019 7324100  @   019 720 4100


Sukacita,

AYIE.

1 comment:

GOMBAK COWBOY CAFE : JOM MAKAN -MAKAN & TUNGGANG KUDA !!!

  Assalammualaikum & Salam manis.... Nunnnn ke dalam Kampung Sungai Pusu Gombak, telah wujud satu restoran berkonsepkan cowboy yang ayie...