Sunday, 14 February 2021

COOKIES VIBE : PILIHAN COOKIES DAN KUIH RAYA SEDAP !!!!

Assalammualaikum & Salam Manis....


Semenjak kehidupan kita didatangi tamu tak diundang si covid-19 ni, Ayie lebih banyak menguyah dan makan itu ini. Antara banyak-banyak makanan yang masuk ke mulut Ayie ni, ade satu yang nak Ayie kongsi dengan korang. Pernah dengar COOKIES VIBE ? Pernah makan COOKIES VIBE ?

Terus terang Ayie pun baru pertama kali dengar dan makan Cookies Vibe ni. Dah nama nya cookies, pastilah ia sejenis makanan atau snek yang ringkas dan sedap dimakan tak kira masa , tempat dan suasana. 

Tak kenal maka tak cinta. Bila dah kenal dengan Cookies Vibe ni baru lah setuju dengan kesedapan produk-produk mereka dan ada potensi untuk berkembang dengan lebih jauh lagi. Jom Ayie bagi tau keistimewaan COOKIES VIBE dan apa yang menarik yang mereka tawarkan.

πŸ‘PENGGUNAAN BAHAN-BAHAN BERMUTU TINGGI.

Patutlah cookies Cookies Vibe sedap dan gebu kerana ia menggunakan 100% pure butter jenama Anchor yang diimport dari New Zealand. Untuk cookies yang mengandungi coklat pulak, mereka menggunakan coklat jenama Beryls yang memang salah satu coklat kesukaan Ayie. Lebih-lebih lagi kalau ada yang letak kekacang..fuhhh.. my favorite!!!! Kacang-kacang premium di gunakan seperti Almond, Cashew, Hazelnut dan banyak lagi. Memang TAK KEDEKUT bahan la... dan COOKIES VIBE adalah HALAL dan ia adalah 100% produk MUSLIM maka makan la tanpa was-was.

Conflakes pula adalah salah satu bahan yang sering di tambah dalam pembuatan cookies dan sekiranya kamu-kamu yang di sana tu peminat Conflakes Cookies, berikut adalah beberapa jenis cookies yang kamu boleh try di Cookies Vibe antaranya :
- MALATOPS CRISPY
- OMBAK RINDU
- CASHEW BUTTERSCOTCH
- HAZELNUT LATTE
- CORNFLAKES BITES
- CASHEW TEACAKES
Semua ni ada Cornflakes di dalamnya.. tinggal pilih je nak yang mana..

Ini pulak adalah TOP 10 COOKIES Vibe Premium Cookies:
1- OMBAK RINDU
2- MALATOPS CRISPY 
3- CHOCOLATE HEAVEN
4- NUTTY BUSKET
5- ALMOND CHOCOBAR
6- ROYALE CADBURY
7- BLACK PISTACHIO
8- HAZELNUT LATTE
9- VELVET OHANA
10- CRISPY RAINBOW ( LIDAH KUCING )
Amboiiiiii gempak-gempak nama cookies di Cookies Vibe ni..

Bila tiba hari raya... semua insan bergembira.... makan-makan wajib ada. Begitu juga biskut raya! tak sah raya tanpa biskut raya! kita tak tau raya kita tahun 2021 ni adakah macam tahun 2020?? harap-harap tidak. Maka dengan itu, sempena memeriahkan lagi sambutan raya tahun 2021 ini, Cookies Vibe telah bersedia dengan RAYA 2021 COLLECTIONS !!!
Raya 2021 Collections menyediakan pelbagai pilihan Kuih Raya Sedap dengan lebih 35 jenis cookies dan snacks. WOW!!!!! Selamat Hari Raya!!..... 

Ada beberapa cookies atau biskut raya yang Ayie dah rase dari Cookies Vibe ini iaitu CHOCOLATE HEAVEN, HAZELNUT LATTE, CORNFLAKES BITES dan MINI POPIA UDANG. Dari segi rasa, semua sedap lebih-lebih lagi si CHOCOLATE HEAVEN dan MINI POPIA UDANG. Memang sesuai dengan selera Ayie. Sekejap je habis licin...Maklumla dalam rumah Ayie ramai yang suka cookies ni. Yang paling lambat habis ialah Hazelnut Latte, ( habis selepas 3 hari ) mungkin sebab rase kopi kot...hehehee

Nah, ini la rupa cookies yang Ayie dah cuba di COOKIES VIBE.......

CHOCOLATE HEAVEN

CORNFLAKES BITES

HAZELNUT LATTE

MINI POPIA UDANG



Macam mana nak order dan delivery ye.....?

1- Boleh order melalui website mereka iaitu www.cookiesvibe.com




2- Penghantaran melalui pos atau MrSpeedy ( Lembah Klang )

3- Boleh juga order melalui agent terdekat di kawasan anda maka senanglah nak pick up cookies nanti. Boleh juga buat preorder untuk raya sekarang dan boleh bayar secara ansuran lagi...
Cookies Vibe dah ada agent di seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei.

** Sekarang, pengambilan agent dibuka di Seluruh Malaysia. Jom ambil peluang ini untuk menambah pendapatan!! 
Register #VibersFamily di website.

4- Atau, boleh terus hadirkan diri di Showroom COOKIES VIBE di :

U1-19, Flexis, One South, Seri Kembangan, 43300 Selangor.

Hotline : 011 - 657 00101

Waktu operasi : 10am - 6pm ( Selasa - Sabtu )

Email :cookiesvibeinfo@gmail.com



Twitter / Tiktok  : @cookiesvibe

Oleh itu, apa tunggu lagi ! jom rasai kesedapan COOKIES VIBE !!!

Ayie nak try-try jadi agent COOKIES VIBE.. πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†

Oh ye, jangan lupa tengok pakej-pakej cookies dan biskut raya Cookies Vibe di website mereka kerana ada pakej serendah RM 55 untuk 6 jenis cookies. Ngap.. ngap..ngap...
           
Penggemar kuih raya klasik seperti TART NENAS Premium Cookies Vibe dan Batang Buruk serta Premium Extra Moist Fruit Cake pun ada untuk menambah koleksi kuih raya anda....
           

SELAMAT MENIKMATI HARI ANDA DENGAN COOKIES VIBE !!!!


Sukacita,

Ayie.





  



No comments:

Post a comment

COOKIES VIBE : PILIHAN COOKIES DAN KUIH RAYA SEDAP !!!!

Assalammualaikum & Salam Manis.... Semenjak kehidupan kita didatangi tamu tak diundang si covid-19 ni, Ayie lebih banyak menguyah dan ma...