Wednesday, 21 July 2021

COSMODERM VITAMIN E & TEA TREE OIL - BERWAJAH BARU DENGAN FORMULA YANG DIPERBAHARUI

Assalammualaikum & Salam Manis....


Kalau sebelum ini Ayie beritahu tentang Cosmoderm Perfect Balanced, kali ini Ayie nak beritahu kalian tentang produk Cosmoderm yang di beri bentuk baru dengan formula yang baru iaitu COSMODERM VITAMIN E dan TEA TREE OIL. Jom kita baca......


COSMODERM VITAMIN E SET - MOISTURE & REVIVE  

Kulit Ayie normal dan sedikit kering sesuai dengan produk ini. Vitamin E ini mengandungi Antioxidant yang melindungi kulit dari kerosakan oxidative dengan melawan radikal bebas.


Vitamin E ini akan mencerahkan tona kulit dan merawat tona tidak sekata. Vitamin E juga akan memudarkan parut-parut sekaligus menganjalkan kulit kita.

Ada 4 langkah basic untuk menggunakan Cosmoderm Vitamin E iaitu :


1 - Vitamin E Facial Cleansing Foam - Cuci muka dengan pembersih yang di perkaya dengan Antioxsidan untuk membersihkan kotoran dan minyak di muka dan memberikan kelembapan pada kulit wajah.


2 - Vitamin E Refining Toning Lotion - Sapu lotion ini untuk membersih secara mendalam liang pori dan menghaluskan kulit.


3 - Vitamin E Revitalising Moisturiser 1000.1.U. - Gunakan pula pelembab ini untuk mencegah parut dari terjadi dan ia menyerap secara mendalam untuk memberikan kelembapan agar kulit sihat dan berseri.


4 - Vitamin E Bi Phased Toning Essence - Formula 2000 IU dalam vitamin E ini di tambah vitamin B5 untuk memcerah dan menyeimbangkan kembali tona kulit tidak sekata.


COSMODERM TEA TREE OIL 

Mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat sangat sesuai menggunakan TEA TREE OIL ini. Produk yang mengandungi Antibacterial semulajadi untuk merawat masalah jerawat, liang pori tersumbat dan minyak di muka.

Tea Tree Oil ini akan merawat dan mengurangkan jerawat sekaligus memudarkan parut jerawat. Mengawal minyak berlebihan yang menjadi punca jerawat.


4 langkah ini di syorkan pada kita untuk mengawal jerawat dan kulit berminyak dalam masa 3 hari..:

1- Cosmoderm Tea Tree Oil Control Facial Cleanser - cuci muka dengan pencuci ini untuk membersihkan kulit wajah daripada kotoran, minyak dan ia akan mengecutkan jerawat.


2 - Cosmoderm Tea Tree Clarifying Face Toner - sapu toner ini untuk mengurangkan kemunculan jerawat dan menghilangkan kesan minyak dan memberikan kesegaran pada kulit wajah.


3 - Cosmoderm Tea Tree Oil Refining Oil Control Serum - titiskan serum ini untuk mengawal pengeluaran minyak berlebihan. Ia juga mengimbangi warna kulit.


4 - Cosmoderm Tea Tree Oil Day & Night Moisturiser - sapukan pelembab berasaskan air ini untuk melindungi kulit wajah dari sinar UVA & UVB.


OK, itu lah langkah-langkah mudah yang kita boleh guna untuk mendapat kan kulit yang sihat dan cantik berseri menggunakan Cosmoderm Vitamin E dan Tea Tree Oil ini.

Semua produk-produk ini telah diuji secara Dermatologi dan HALAL di gunakan. Bebas Paraben, Fragrance, DEA, minyak mineral dan SLS/SLES.


Mula-mula Ayie rase produk Cosmoderm ini mesti harga kayangan tetapi ia masih mampu milik dan berkesan malah berbaloi-baloi untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik berseri. Semua produk Cosmoderm boleh di dapati di semua farmasi seluruh negara, SHOPEE, WATSON dan website cosmoderm iaitu www.cosmoderm.com.my

Ayie dah guna Cosmoderm dan anda pun boleh try ye... selamat menggunakan Cosmoderm..

Sukacita,

AYIE
No comments:

Post a Comment

BOB ROCK LOVELILY : PEMBUKAAN SEMULA SELEPAS PKP & KOLEKSI T-SHIRT TERBARU !!!

Assalammulaikum dan Salam Mesra…. Alhamdulillah dan syukur nikmat akhirnya Bob Rock Lovelily kembali beroperasi secara fizikal setelah sek...