Monday, 4 October 2021

BOB ROCK LOVELILY : PEMBUKAAN SEMULA SELEPAS PKP & KOLEKSI T-SHIRT TERBARU !!!

Assalammulaikum dan Salam Mesra….

Alhamdulillah dan syukur nikmat akhirnya Bob Rock Lovelily kembali beroperasi secara fizikal setelah sekian lama online angkara covid-19. Kedai mereka di Shah Alam kini beroperasi kembali dan bersedia menerima kunjungan para pembeli untuk mencari pakaian saiz besar yang paling ohsem di Malaysia.

Masih beralamat di Lot F -15 aras 1 PLAZA SHAH ALAM Seksyen 9 SHAH ALAM , Bob Rock Lovelily dibuka setiap hari kecuali Rabu dari jam 10 pagi sehingga 10 malam ( Rabu tutup ye… )

“ BUTIK PAKAIAN SAIZ BESAR LELAKI DAN WANITA PALING OHSEM DI MALAYSIA “ – sesuai dengan tagline mereka, Bob Rock Lovelily menawarkan pakaian lelaki dan wanita untuk mereka yang plus saiz bermula dari baju pejabat ke baju kasual. Sebelum ini mereka telah melancarkan koleksi baju raya yang cantik-cantik dan selama ini dicari penggemarnya. Jom baca cerita Ayie tentang Bob Rock Lovelily yang lepas https://hellenkiller-timetorest.blogspot.com/2021/04/bob-rock-lovelily-butik-saiz-besar.html

PEMATUHAN SOP

Berbelanjalah dengan selesa dan tanpa risau apabila berada di kedai Bob Rock Lovelily kerana mereka sangat menitik beratkan pematuhan SOP yang telah ditetapkan oleh kerajaan iaitu :

-          Kedai dibersihkan dan disanitasi sekali setiap minggu.

-          10 orang dalam satu-satu masa.

-          Scan MySejahtera dan suhu sebelum masuk.

-          Menggunakan hand sanitizer yang disediakan.

-          Memakai pelitup muka 2 lapis.

-          Menjaga jarak antara satu sama lain.

-          Hanya staff yang lengkap dan matang 2 dose vaksin sahaja yang dibenarkan bertugas.

Bob Rock Lovelily berusaha untuk menjaga keselamatan semua agar terhindar dari virus merbahaya ini dan penularan wabak covid-19 dapat dibendung. KITA JAGA KITA !

KOLEKSI T-SHIRT TERBARU !!

https://www.bobrocklovelily.com.my/products/plus-size-printed-t-shirt

Butik pakaian saiz besar lelaki dan wanita paling ohsem di Malaysia ini kini hadir dengan pelbagai jenis corak dan design terbaru T-Shirt bercorak yang cantik menarik dan berciri Unisex yang sesuai untuk semua jantina. Penggemar baju-baju baru dan baju yang sering diminati seperti T-shit bercorak sila hadirkan diri di Bob Rock Lovelily. Mereka menanti anda !!!!


YELLO TIGER !


BLUE MASK !

WHITE DRAGON !

RED TRIBE !


Alamak !!!!! saya tak cukup 2 dose vaksin dan vaksin belum matang macam mana nak datang kedai???

Takpe-takpe,, Online saja di website Bob Rock Lovelily  https://www.bobrocklovelily.com.my atau online ke Shopee https://shopee.com.my/bobrockofficial. Mudahkan !!!

Beli-belah online Bob Rock Lovelily diperkemaskan dan sentiasa ditambah baik untuk memberi pelanggan pengalaman yang hampir sama ketika berada di kedai.

https://shopee.com.my/bobrockofficial


Jangan risau, promosi yang ada di kedai juga terdapat di online agar anda tak terlepas.

https://www.bobrocklovelily.com.my


Oleh itu, apa tunggu lagi marilah ke butik Bob Rock Lovelily. Mereka menanti kunjungan anda sekarang. Semoga anda mendapatkan pakaian yang anda perlukan di sana…

 

Boleh jugak tengok di Youtube mereka di :  https://youtu.be/xgy18iaRYws

 #plussize #plussizefashion #bigsize #bajubesar #jumbosize #localbrand #local #shoplocal #malaysia #bobrocklovelily #brll #iwearbobrocklovelily #hellenkillertimetorest


Sukacita,

AYIE.

No comments:

Post a Comment

BOB ROCK LOVELILY : PEMBUKAAN SEMULA SELEPAS PKP & KOLEKSI T-SHIRT TERBARU !!!

Assalammulaikum dan Salam Mesra…. Alhamdulillah dan syukur nikmat akhirnya Bob Rock Lovelily kembali beroperasi secara fizikal setelah sek...